Takaisin etusivulle

Resursseja

Hyödyllisiä tai kiinnostavia sivustoja

Luke Smith

Täältä kaikki lukemainen! Kaikenlaisia kiinnostavia ja epätavallisia juttuja tietotekniikasta, politiikasta, yhteiskunnasta, kielistä, jne. jne. jne. Hän tekee mm. videoita, blogipostauksia, podcastia ja hyödyllisiä skriptejä yms. En kenties ole samoilla linjoilla hänen kanssaan poliittisesti, mutta silti rehti jätkä, jolla on paljon fiksua sanottavaa.

Kommunistinen Työväenpuolue - Rauhan ja Sosialismin puolesta

KTP:n kotisivu, mistä löytää kaikenlaista puolueeseen liittyvää. Perustietojen ja kannanottojen lisäksi sivustolta löytyy ilmaiseksi Työkansan Sanomien uutis- ja mielipidekirjoituksia. Suomi tarvitsee kommunistista puoluetta, joka ajaa työläisten etua ja taistelee sosialismin puolesta. Jos minulta kysytään, niin KTP on tämä puolue.

Vanhus Chrisin kotisivu

Kaikenlaisia kiinnostavia aiheita koskien Linuxia ja teknologiaa yleensä. Youtube-kanava ja joskus striimaa Twitchissä. Se tyyppi, joka jaarittelee paljon.

LARBS

Aivan loistava Linux-käyttis ja Luken tekele. Se on näppäimistöpainotteinen ja käyttää hyvin vähän järjestelmän resursseja. Käytän tätä itsekin ja suosittelen vahvasti!

Openstreetmap

Karttasivusto, jota voi käyttää Google Mapsin sijaan.

Stallmanin sivusto

Toki, hän voi vaikuttaa vähän höyrähtäneeltä (ja varmaan sitä onkin), mutta hän on kuitenkin periaatteellinen heppu! Vapaan ohjelmakoodin puolesta taistelevan liikkeen perustaja.

Neocities

Mukava sivusto, jossa voi hostata omaa verkkosivua ilmaiseksi ja jota itsekin käytän tätä sivua varten. Sieltä löytyy myös tutoriaaleja, joiden avulla voi opetella HTML:n alkeet.

Resursseja:

Omat

Ulkoiset

Free Software, Free Society